SABAŞ Çiçekçilik A.Ş.. etiketli urunler

'yılbaşı çiçeği'ile etiketlenen ürünler

Resim AZUL AZUL
Özel olarak tasarlanmış kutusunda içinde barındırdığı rengarenk güllerle ve maviye yakın orkidesiyle en özel anlarınız için tasarlandı. Azul kaliteli görselliğiyle sevdiklerinizi mutlu edecektir. bakımı : Orkideler köklerinde su depolayan bitkilerdir. Bu yüzden haftada iki kez püskürtme yöntemiyle su verilmesi kafidir. Ayrıca orkideler ışığı ve gece esintisini sever. Yaz aylarında özellikle geceleri açık bir pencere önünde tutulması çiçeklenme oranını arttırır. Çiçekleri tamamen döküldüğünde bir sonraki çiçeklenme dönemine kadar serin bir ortamda muhafaza edilmesi gerekir.
Resim BLAZE BLAZE
Özellikle akşam yemeklerine çıkarken tercih edeceğiniz tasarımı ile sadeliği ve kaliteyi sunan blaze yi sizler için hazırladık . Kırmızı ithal güllerle siyah arajman içerisinde beyaz karışımı seni her daim önemsiyorum ve benim için çok kıymetlisin demenin kısa yoludur. İyi günde kötü günde yanımda olmanı sen yanımda olduğun sürece her zaman mutlu olacağız anlamını taşımaktadır. Bu özel gecenizi sizlerde blaze ile taçlandırın.
Resim BLUE BLUE
Sıradan bir sevgi yaşamıyorsanız bu mavi gypsophila paniculata ları sizler için tasarladık. Siyah arajman içersinde mavi gysophila sizin farkınızı ortaya koymaya yarayacaktır. Ve sıradan olmadığınızı karşı tarafa hissettirecektir. Bugün bir farklılık yaratarak sevdiğiniz kişiye blue göndermeye ne dersiniz ?
Resim CASABLANCA CASABLANCA
Beyaz asil vazosuyla ithal olan özel ithal lilumlarıyla içinde olan ithal mor gülleriyle ilk görüşte aşkın simgesidir bu tasarım Aşkınızı anlatırken kırmızı güllere alternatif olarak kullanılan yegane renktir mor güller derin anlamıyla aşkınızı tarif etmenin en zarif yoludur. Amarantuslarla süslenmiş bu özel tasarım çiçeğe kim hayır diyebilir ki ?
Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.
E-Bülten Aboneliği
E-posta:
Sabuncakis - WhatsAppWhatsApp Destek