SABAŞ Çiçekçilik A.Ş.. etiketli urunler

'atatürk çiçeği'ile etiketlenen ürünler

Resim CITY CITY
Arajmanı ile sadeliği ve şıklığı ön planda tutulan city içerinde 3 adet beyaz ve onlarca ithal pembe güllerden oluşmaktadır.Ayrıca tasarımında tutulan bebek güllerde yeniden demenin bir başka yoludur.Beyaz renk, saflığı ve temiz duyguları ifade etmektedir. Beyaz gül de, duyguların en saf ve en temiz göstergesi olmuştur. El değmemiş güzellik her zaman beyaz gülün anlamı olmuştur. Karşınızdaki kişiye sevginizi anlatamadıysanız veya anlattınız bunu daha da güzel bir şekilde göstermek istiyorsunuz. İşte bunun için sevdiğiniz kişiye 3 gül gönderin. Üç gülün anlamı ise "Seni çok seviyorum".
Resim ÇİÇEK PASTA 2 ÇİÇEK PASTA 2
üzerined 6 adet mumu olan pembe görünümüyle neşe katacak olan bu tasarımımız hydrangelerle süslenmiş olup taze görüntüsüyle içinizi açacaktır. Mum farklılıkları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Resim FERFORJE ARANJMAN-4- FERFORJE ARANJMAN-4-
Tasarımında özel ithal amaryllis belladonnaların olduğu lilyumlarla bezenmiş kaliteye imza atılmış bu arajman hangi davete renk katmaz ve dikkat çekmez ki ? Özenle seçilmiş ve sizler için hazırlanmış bu tasarım hediye edilen davet sahipleri tarafından çok hoşlarına gidecektir. İster davetlerde ister düğünlerde ve açılışlarda en taze ve kaliteli şekilde sunmak için özel tasarladık. Renk ve model değişikliği için iletişime geçebilir isteğiniz şekilde sunum yapabiliriz.
Resim FERFORJE ARANJMAN-5- FERFORJE ARANJMAN-5-
Gösteriş ihtişam arayanlar için özel olarak tasarlanaferforje aranjman 5 i sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerde davetlerinizde adınızla imza atmak isterseniz bu aranjman tam sizlere göre. İster davetlerde ister düğünlerde ve açılışlarda en taze ve kaliteli şekilde sunmak için özel tasarladık. Renk ve model değişikliği için iletişime geçebilir isteğiniz şekilde sunum yapabiliriz.
Resim FERFORJE ARANJMANI-6- FERFORJE ARANJMANI-6-
Tamamı ithal pembe güllerden oluşan rüya gibi bir ferforja aranjmanı 6 nın adıdır. Özenle seçilmiş güllerimizden oluşan bu aranjman sizin için özel olan insanların gözlerinde mutluluk bırakacak bir tasarımdır. Gelin el çiçeği buketlerinde pembe tonlar son yılların en fazla rağbet gören rengidir. Davet sahiplerine eşlik etmek ve bütünlüğü sağlamak adına bu aranjman uygundur. İster davetlerde ister düğünlerde ve açılışlarda en taze ve kaliteli şekilde sunmak için özel tasarladık. Renk ve model değişikliği için iletişime geçebilir isteğiniz şekilde sunum yapabiliriz.
Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.
E-Bülten Aboneliği
E-posta:
Sabuncakis - WhatsAppWhatsApp Destek