SABAŞ Çiçekçilik A.Ş.. etiketli urunler

'atatürk çiçeği'ile etiketlenen ürünler

Resim FEVER FEVER
Özel tasarlanmış kırık beyaz silindir kutusuyla ve ona eşlik eden kırmızı kurdelesiyle son zamanlarda popüler olan bu tasarımımız şıklığın ve zarafetin sembolü olarak sizlere sunulmuştur. İçerisinde olan ithal kırmızı güller arasında olan tek dore renk gül ise eşsiz ve tek aşkı ifade etmektedir. Kırmızı gül ise aşkı ve tutkuyu ifade eder.
Resim GARDEN GARDEN
Özel tasarım çok şık ve eskitme kullanılarak yapılan bu saksının içerisinde sevdiğiniz kişiye orkide bahçesi hediye etmek istemez misiniz? Özenle hazırlanmış ve içerisinde yeni açacak olan orkidelerinde olduğu bu özel tasarım günden güne büyülenmesini sağlayacaktır. Ve beyaz orkidenin anlamı Beyaz orkide, saf ve öz sevgi anlamına gelir. Rengi ve zarafeti sayesinde dürüstlüğü, temizliği, mahareti ve tazeliği anımsatır. Tarihi ve kültürel birikimi ile beyaz orkide, orkide bahçesi için derin anlamlar sunar. Orkidenin bakımı çok kolaydır. Haftada 2 defa su püskürtme yöntemiyle sulanması yeterlidir.
Resim GOLDEN ROSE GOLDEN ROSE
Siyah silindir kutu içerisinde ithal beyaz güller anlamı ise duyguların en saf ve en temiz göstergesi olmuştur. El değmemiş güzellik her zaman beyaz gülün anlamı olmuştur. Düğünlerde beyaz gülün kullanılmasının sebebi ise yeni başlangıçları ifade etmektedir. Ortasında dore renk gül ise gücü ve ihtişamı temsil etmektedir.
Resim LUXURY LUXURY
Siyah kalp şeklinde hazırlanmış içerisinde güller dolu olan asil tasarım. Kırmızı gül “Seni Seviyorum” demenin en popüler yolu olmaya devam ediyor. Kırmızı gülün zengin mirası günümüzde aşıkların çiçeği olarak doruğa çıkmış durumda. Romantik duygular, gerçek aşkın temsili, dikenlerden de güçlü bir birliktelik bu sayede ifade ediliyor. Kırmızı güller anlamlı bir hediye, Sevgililer Günü’nde, bir yıl dönümünde duyguları ifade etmek için mükemmel bir yoldur.
Resim MIAMI MIAMI
Şeffaf cam fanusun içerisinde ithal pembe ve beyaz güllerden oluşan uzun sure canlı kalacak tasarımdır. 18 ADET GÜLDEN HAZIRLANMIŞTIR
Resim MİRANDA MİRANDA
Kare siyah özel kutusunda dahlia pinnataların olduğu 7 adet ithal sarı gülden oluşan ve sıcak sevgiyi ifade etmektedir. buddleja davidi franch lerin eşlik ettiği bu özel tasarım renklerin buluştuğu özel aranjmanlardandır.
Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.
E-Bülten Aboneliği
E-posta:
Sabuncakis - WhatsAppWhatsApp Destek