SABAŞ Çiçekçilik A.Ş.. etiketli urunler

'atatürk çiçeği'ile etiketlenen ürünler

Resim PİNKY PİNKY
Beyaz silindir kutusunda ithal somon rengi güllere eşlik eden ithal syringa vulgarislerin süslediği bu tasarımda kullanılan somon rengi güllerin anlamı ise Somon rengi gül, turuncu gülden biraz daha pembe, şeftali renginden ise biraz daha koyu olması ile göz alıcı bir zarafeti sizlere sunuyor. Baş döndürücü bu zarafetin anlamı ise tutku ve heyecan. Özellikle heyecanınızı ifade etmek için tercih edebileceğiniz en etkili gül renkleri arasında yer alıyor.
Resim PREMIUM PREMIUM
Beyaz özel silindir kutusunda ithal kırmızı güllerden oluşan özel ve cazibesi çok yüksek olan bu sayısız kırmızı güller dolu aşkı ve arzuyu ifade etmektedir.
Resim PROTEA PROTEA
Sade tasarımı ve şıklığın adı olan protea adını da özel ithal edilen protea cynaroides almıştır. Tasarımında kullanılan özel ithal phragmites australis ler aranjmana renk katmaktadır. Uzun süre canlılığını koruyacak olan bu çiçekler sevdiklerinizi renkleriyle mutlu edecektir.
Resim RICH RICH
Beyaz kutu içine tasarlanmış kırmızı güllerin arasındaki zerafetin simgesi beyaz orkideler özel bir gün olmasa bile gönderdiğiniz kişiye kendini özel hissettirecek şekilde tasarlanmıştır.
Resim ROJO ROJO
Siyah özel kare kutusu içerisinde olan kırmızı güllerle arzulu istekli aşkı anlatmak için tasarlanmıştır. Sadeliği ve arzuyu ön planda tutarak tasarlanan bu aranjman en iyi şekilde sizi temsil edecektir. Bulunduğu ortamda kırmızı güllerin kokusu ile birlikte olmak mutluluklarınıza mutluluk katacaktır.
Resim WHITE WHITE
Sadeliği ve şıklığı arayanlar için tasarlanmış ithal beyaz güller buketi.
Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.
E-Bülten Aboneliği
E-posta:
Sabuncakis - WhatsAppWhatsApp Destek